El secret de l’èxit és la confiança en el nostre producte

Can Carbó neix el 1991 amb la idea d’oferir un negoci artesà al poble i per al poble. La idea de crear una pastisseria, fleca i cafeteria la tenen José Mª Clua i Miriam Pujol, els creadors i propietaris. Els dos, van imaginar una gran fàbrica de dolços a Lloret de Mar que més endavant van fer realitat.

Amb aquesta iniciativa sorgeix la botiga de Can Carbó, que es situa al mateix barri: el barri de Can Carbó, d’aquí el nom del negoci. A més, era on l’avi de Miriam tenia tots els seus camps de pagès. Se situa a la Plaça Lluís Companys nº4 .

En els seus inicis, darrere de la pastisseria trobàvem l’obrador i les oficines, però a causa de problemes d’espai i que el negoci ha anat creixent cada any, es va haver de traslladar a una nau industrial que es troba a la sortida de Lloret de Mar en direcció a Vidreres.

Seguim treballant cada dia, perquè el producte i l’atenció als nostres clients siguin millors.

La Botiga

La botiga està Barri de Can Carbó.  Allà trobaràs pastisseria, brioixeria, tot el pa i et pots asseure per esmorzar o berenar tranquil·lament. Acompanya el teu moment amb un bon cafè, té o la beguda que més et vingui de gust.
De dilluns a divendres de 7h a 13.30h i de 17h a 19h. Dissabte i diumenge de 7h a 14h.

Pa – Brioixeria- Pastisseria – Xocolata – Especialitats – Galetes i pastes de te